LOGG INN GLEMT PASSORD BLI MEDLEM MIN SIDE MEDLEMSSERVICE REGISTRER HANDLEKURV

SØK

dotted
Startsiden

Din hovedbok

SALG - lagertømming
REISER M. M.
BARN OG HOBBY
SALG - lappebøker!
FORFATTERE
HOBBYhjelpen
Hovedbøker før
HAGE og HUS
Konkurranse
- Leder -
MALING OG TEGNING
MAT OG HELSE
Materialpakker
PAPIR
Rettelser
SESONG
SMYKKER OG PYNT
STRIKKING / HEKLING
SØM og BRODERI
Teknikker
TING OG TANG
TRADISJON

Om klubben

Verv en venn

Tips en venn

Tanum.no
dotted
TanumBokklubber.no
dotted


Du må logge inn for å avbestille hovedboka.


Klikk for å se større bilde

Din pris: 296,-

Forlag:
Cappelen Damm
Oversatt av:
Trude Monssen
Innb.
144 sider

Lest av:
Spilletid: min
Antall CD-er:

Lydbok mp3

Cassandra Ellis
Quilt med kjærlighetTepper fylt med kjærlighet

Håndlagede tepper fylt med vennskap, kjærlighet, minner og store begivenheter. Tepper satt sammen av stoffbiter som har en historie eller mening for den som lager eller mottar.

Boka gir deg mønster og forslag til 20 herlige quiltede tepper til barn og voksne. Du får gode trinn-for-trinn-forklaringer og detaljerte tegninger. Quilt med kjærlighet vil inspirere deg til å kreere noe vakkert og personlig og forandre din måte å tenke søm og din egen kreativitet. Gled deg til å skjære lapper og sette sammen din historie.
Du får grundig innføring i valg av stoffer, skjæring og sammensetting og ikke minst detaljert oversikt over planleggingen av teppet.

"Det handler om å samle trådene, sette sammen fortid og fremtid, ... tenke over hvor du har vært, og hvor veien går videre."
Lappetepper forteller historier og er en fantastisk måte å gi uttrykk for kreativitet på. Her finner du modeller og detaljerte beskrivelser på tepper du kan lage.
Ideer til tepper du kan sy:
• Lappeteppe til den nyfødte
• Ekteskapsteppet
• Lappeteppe til bursdagsbarnet
• Ut av redet-teppet
• Kjærlighetsteppet
• Vennskapsteppet
• Gode minner-teppet
• Minner fra reiser
Du får også forslag til mindre sømprosjekter som vennskapsarmbånd, duker, løpere, putetrekk og vesker.


Alt om utstyr, layout og montering
Boka gir grundig innføring i valg av stoffer og farger, hva du trenger av redskap og utstyr, hvordan du skjærer og setter sammen, layout og montering, hvordan du quilter og lager lukkekant og hvordan du lager din egen design.
Du trenger ikke mye utstyr for å lage lappetepper. Vi anbefaler en god skjærematte, skjærehjul, linjal, knappenåler, strykejern, god saks og symaskin.

"Dette er hva jeg ønsker at dere alle skal gjøre - lage sitt eget lappeteppe. Et som signaliserer: "Dette er meg, dette er mitt liv, dette er min historie." Hvis dere gjør det, blir jeg fornøyd. Da er sirkelen sluttet, for det å lage lappetepper handler om personlige uttrykk og familie og historie."
Cassandra EllisEn bok fylt med tepper satt sammen av stoffbiter som har en historie eller mening for den som lager eller mottar. Boken har mer enn 20 herlige quiltede tepper til barn og voksne. Du får gode forklaringer og tegninger. Quilt med kjærlighet vil inspirere deg til å kreere noe vakkert og personlig som vil forandre din måte å tenke på lappetepper og din egen kreativitet.