100% Gjenbruk i ull (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 144
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202341701
Omtale 100% Gjenbruk i ull

Kreativ gjenbruk av ull

100% gjenbruk i Ull av Liv Asplund

Gamle ullplagg og pledd kan få flere liv og gjenoppstå som de lekreste design. Det er det denne boka dreier seg om - bruke det du tror er ubrukelig ull. Umoderne ullplagg, plagg som har vært frekke nok til å krympe i skapet, plagg som har blitt feilvasket, som har fått en rift, en stygg flekk eller som er utslitt på ermer og ved håndledd. Det er et kjempefint råmateriale! Så har du ikke kastet de ubrukelige ullklærne før, er det ingen grunn til å gjøre det nå? Hent dem fram og sett i gang!

Eller, hvis du ikke har noen ubrukelige ullklær i skapene dine, oppsøk loppemarkeder. Liv Asplund har trålet de innerste krokene i klesskapet, både sitt eget og andres, på jakt etter skatter av ull. Hun har også lært at det er lurt å være trofast loppiskunde den siste billige timen, der hun plukker med seg likt og ulikt. Umoderne, utslitte eller krympede ullplagg gjenoppstår som klær, smykker, sofaputer og gulvmatter som ingen andre har maken til. Eller en pels av ullgarn, uten at et eneste dyr har måttet bøte med livet.

Forny garderoben med spennende design, lag mykt interiør som varmer både sjel og sinn og kreer smykker som både varmer og ser lekkert ut.

...Å oppleve gleden ved å skape noe selv, tilfredsstillelsen over å få til noe av ingenting er slett ikke det verste som finnes ...

* Interiør
* Tilbehør
* Smykker
* Klær

Til toppen