21 livsendrende ritualer (Heftet)

Om å gi daglige handlinger et rituelt innhold

Forfatter:

Ole Gorseth Augestad (Oversetter)

Det er ikke de store hendelsene, tankene eller avgjørelsene som er nøkkelen til varig, positiv endring; det er hverdagens små, repetitive handlinger. Theresa Cheung lærer deg å fylle gjentakende daglige gjøremål med mening, kraft og intensjon – gjøre dem til ritualer ved hjelp av en oppskrift som sikrer at forvandlingen befester seg.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: 21 Rituals to Change Your life
Oversatt av: Augestad, Ole Gorseth
ISBN/EAN: 9788202597603
Omtale 21 livsendrende ritualer
Det er ikke de store hendelsene, tankene eller avgjørelsene som er nøkkelen til varig, positiv endring; det er hverdagens små, repetitive handlinger. Lær å fylle gjentakende daglige gjøremål med mening, kraft og intensjon.

Til toppen

Andre utgaver

21 livsendrende ritualer
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter Theresa Cheung

Theresa Cheungs bøker har ligget på Sunday Times’ bestselgerliste. Fra familien hun har vokst opp i har hun fått sin åndelige bakgrunn, og hun skriver om det spirituelle, himmelen, det paranormale og livet etter døden. Både personlig og profesjonelt har Theresa mer enn tjue års erfaring innenfor disse temaene. Hun har en mastergrad i teologi og engelsk fra King’s College Cambridge, og har vært presentert i The Daily Mail – senest i forbindelse med bestselgeren Answers from Heaven, og i 2014 var hun fast drømmeekspert i The Sunday Mirror og The Daily Express.

www.theresacheung.com

Til toppen