5:2-dietten (Innbundet)

deilige oppskrifter, tradisjonelle norske råvarer og utallige råd og tips til hva du kan spise

Forfatter:

Kjell Ove Storvik (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 159
Illustratør: Storvik, Kjell Ove
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248914365
Omtale 5:2-dietten

Livsnyterens slankekur

Nå idealvekten uten å gi avkall på yndlingsrettene!

Periodisk faste kan være hemmeligheten som holder deg slank samtidig som du koser deg med alt fra sjokolade til vin, hjemmebakt brød og gode sauser. Spis som du vil i 5 av ukens 7 dager og hold deg innenfor et visst antall kalorier i 2 av dem, sammenhengende eller spredt. Det er lettere enn du tror og positivt for blant annet kolesterolnivå, blodtrykk, blodsukkernivå og ditt generelle velvære.

Redd for å bli sulten, svimmel og slapp? Med supper, salater, fisk eller andre næringsrike, men kalorifattige måltider de 2 dagene du faster, vil du neppe verken hallusinere eller besvime. ”Det er også slik,” sier forfatter og helsejournalist Elizabeth Lingjærde, ”at hormoner og blodsukker stabiliseres på et lavere nivå ved regelmessig faste slik at du ikke føler behov for å fråtse i de 5 dagene du skal spise som vanlig.” Hun snakker selvsagt av egen erfaring.

Har du hørt at det er farlig å faste? 5:2-dietten handler om å ha et begrenset kaloriinntak i 2 av ukens 7 dager. Full faste defineres som ikke å spise på 16 timer eller mer. Det har en helt annen innvirkning på kroppen.

Til toppen

Andre utgaver

5:2 dietten
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser 5:2-dietten

«Jeg håper du vil oppleve på din egen kropp at dette fungerer fantastisk, samtidig som du kan fortsette å elske god mat!»
- Elizabeth Lingjærde

Til toppen