Alt går til h*lvete av Mark Manson (Nedlastbar lydbok)

Alt går til h*lvete (Nedlastbar lydbok)

en bok om håp

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Gunby, Joakim
Spilletid: 7:46
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: Everything is f*cked
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788242183712
Omtale Alt går til h*lvete
Fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren "Den edle kunsten å gi f**n".

Materielt sett har vi aldri hatt det så godt som nå, og vi er rikere, friskere og friere enn noe folkeslag har vært på noe tidspunkt i historien. Men det er mørke skyer i horisonten med tanke på fremtiden: Klimaet er i ferd med å bryte sammen. Regjeringer mislykkes. Økonomier kollapser. Selv om vi har tilgang på teknologi, utdanning og kommunikasjonsmuligheter våre forfedre bare kunne drømme om, føler mange i dagens samfunn likevel på en stor håpløshet.
Mark Manson er mannen bak bestselgeren Den edle kunsten å gi f**n - en bok som på briljant vis klarte å sette ord på den evige angstfølelsen som gjennomsyrer det moderne livet. Han viste oss at vårt overskyggende behov for alltid å jakte på lykken bare tjener til å gjøre oss mer ulykkelige. I Alt går til h*lvete vender han oppmerksomheten mot all den ufattelige elendigheten som foregår i verden rundt oss. Ved hjelp av et vell av psykologisk forskning på disse temaene, så vel som tidløs visdom fra filosofer som Platon, Nietzsche og Tom Waits, dissekerer han religion og politikk, ser på vårt forhold til penger, underholdning og Internett, og på hvordan for mye av det gode ikke nødvendigvis er bra for oss.
Manson utfordrer oss til å være ærligere mot oss selv og få kontakt med verden på nye måter. Han utfordrer også definisjonene våre av lykke, tro og frihet - og håp.

Til toppen

Andre utgaver

Everything is f*cked
Engelsk Heftet 2019
Alt går til h*lvete
Bokmål Innbundet 2020
Alt går til h*lvete
Bokmål Ebok 2020
Alt går til h*lvete
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Mark Manson: