Årsregnskapet i teori og praksis 2016 (Heftet)

Forfatter:

, , , og

Forfatter: , , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205498433
Omtale Årsregnskapet i teori og praksis 2016
Den eneste komplette og oppdaterte boken om årsregnskapet i ny utgave.

Årsregnskapet i teori og praksis er et nyttig oppslagsverk og en praktisk veileder for alle som deltar i utarbeidelse, kontroll eller vurdering av norske årsregnskaper og årsberetninger. I emnebehandling har den håndbokens bredde, fagbokens dybde og lærebokens pedagogiske form. Den er skrevet spesielt for regnskapsførere og revisorer, men er også velegnet til undervisningsbruk ved høyskoler og universiteter.

Årsregnskapet i teori og praksis kommer i ny utgave hvert år og er fullstendig oppdatert i henhold til ny regnskaps- og skattelovgivning. Dette gjelder blant annet alle regnskapsstandarder og skattemessig behandling av sentrale regnskapsposter. I tillegg utvides boken kontinuerlig med nye områder, problemstillinger og eksempler.

Årsregnskapet i teori og praksis gir en lettfattelig og praktisk veiledning i utarbeidelse av årsregnskap for regnskapspliktige virksomheter. Den tar opp de fleste faglige problemstillinger som normalt oppstår i arbeidet med årsregnskapet, og anviser løsningsforslag.

Til toppen