Asiatiske smaker (Innbundet)

Fantastisk godt og enkelt å lage

Forfatter:

Ann Høydalsnes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 152
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Asiatiska smaker
Oversatt av: Høydalsnes, Ann
ISBN/EAN: 9788202484361
Kategori: Mat og drikke
Omtale Asiatiske smaker

Asiatisk mat er lett å være glad i!

Lag den beste asiatiske maten selv! Med herlige retter tilpasset det skandinaviske kjøkkenet. Vinneren av sveriges mesterkokk, 2013 får frem de eksotiske smakene i vanlige norske råvarer. Med nærmere 60 oppskrifter på fiske-, kylling-, kjøtt-, nøtte- og vegetarretter, samt sauser og kryddere.

Med Jennie Walldén og hennes kunnskap om kryddere og smakskombinasjoner får du vanlige råvarer som løk, kylling, kål, kjøtt og gulrøtter til å smake asiatisk. I boken viser hun hvordan du tryller frem asiatisk mat hjemme i ditt eget kjøkken og får frem både det gode, freshe og hotte. Hun viser deg hvordan du enkelt lager retter som egg fried rice, teriyakiburgere, entrecote gangnam style, crispy chicken og kimchi.

Jennie Walldén er vinneren av sveriges Mesterkokk 2013 og har alltid elsket mat og nye smaker. Hun fikk slippe løs i kjøkkenet helt fra hun var liten og har eksperimentert med råvarer og mattradisjoner fra alle verdenshjørner siden. Hun jobber som frilans matkreatør på tv, i aviser og blader og på arrangementer. Hun bloggger på jenniewallden.wordpress.com

Til toppen