Bak med godteri (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 111
Forlag: Panta
Språk: Bokmål
Originaltittel: Baka med godis
ISBN/EAN: 9788234400995
Omtale Bak med godteri
Svenske Jenny Warsén (39) allerede et stort navn i våre naboland, og er kjent gjennom bloggen «Jennys matblogg». Siden 2008 har hun ukentlig delt nye og spennende oppskrifter for sine lesere.

Med 350.000 ukentlige lesere, driver Jenny Skandinavias største matblogg. I tillegg har hun over 500.000 følgere i sosiale medier, fordelt på Facebook og Instagram. Det som startet som en hobby, har nå blitt en fulltidsjobb.

Jenny har alltid vært lidenskapelig opptatt av matlaging og baking. Og det til sine fire barns store glede. Fra familiens hjem i Kalmar, deler hun oppskrifter, men også et innblikk i livet som firebarnsmor. Hun sier selv at hun er privat som person, men det hun skriver er ofte personlig. At hun ble firebarnsmor allerede som 27-åring, gjør også at hun lever en hektisk hverdag. Som hun gjerne deler med sine følgere.

Nå debuterer Jenny som forfatter i Norge med boken «Bak med godteri».
Boken er basert på hennes søteste oppskrifter på bakverk, og er proppet med fristelser. Boken har allerede gjort stor suksess i Sverige med over 35.000 solgte eksemplarer, og byr på 45 forskjellige oppskrifter på bakverk med godteri. Alt fra lekre kaker til iskrem og pannacotta. Oppskrifter som garantert vil bli en suksess i sommervarmen. Jennys oppskrifter er allerede «allemannseie» i Sverige. Nå er det Norge som skal bli kjent med Jenny og hennes oppskrifter.

Til toppen