Hei, det er meg! (Innbundet)

ikke la meg bli alene igjen her

Forfatter:

, Nina E. Grøntvedt (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 282
Illustratør: Grøntvedt, Nina E.
Forlag: Omnipax
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788253032658
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Hei, det er meg!

En sprudlende dagbok!

I Hei, det er meg får vi kikke i Odas dagbok - og her leser vi om litt av hvert; sterke følelser, vitsetegninger, kjærlighetserklæringer og overdrivelser; kort sagt herlig underholdende saker!

Oda er 12 år og skal snart begynne på ungdomsskolen. Bestevenninna Helle er et år yngre, men hun kunne ha gått på samme trinn som Oda, altså! Ja, for så moden for alderen er hun nemlig. Og kjempekul. Da er det verre med Odas lillesøster Erle, som er så barnslig og teit at Oda kaller henne Erlend for å erte henne. Helles storebror er også teit og dustete. Han spiller gitar og hører på teit musikk. DumDumBoys, liksom. Hallo, liksom!

Oda er midt mellom barn og ungdom, snøballkrig det ene øyeblikket, forelskelse det neste. Gjennom en rad humoristiske episoder endres Odas univers – eller er det hun selv som endres?

'Morsomt om venninner og forelskelse' NRK

'Supertøff bok for de over ti' Dagbladet

'På glimrende vis tar hun på kornet hvordan en tolvåring står med ett bein i barndommen og ett bein i puberteten. Frykten for barnslighet og lengselen etter ungdomslivet går hånd i hånd med fryden over lek og forakten for teite tenåringer.'  Barnebokkritikk.no

Til toppen

Andre utgaver

Hei, det er meg!
Bokmål Heftet 2015
Hei, det er meg!
Bokmål Innbundet 2016
Hei, det er meg!
Bokmål Nedlastbar lydbok 2011

Flere bøker av Nina E. Grøntvedt: