Nidstangen (Innbundet)

Serie: Pax 1

Forfatter:

og

Henrik Jonsson (Illustratør) Jørn Roeim (Oversetter)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 143
Illustratør: Jonsson, Henrik
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Nidstången
Oversatt av: Roeim, Jørn
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788205475649
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Nidstangen
MØRKE KREFTER I MARIEFRED.

PAX er et actionfylt urban fantasy-epos i ti deler for lesere fra ti år og oppover, som har alt som skal til for å bli en moderne, nordisk klassiker

TIDEN PULSERER - MØRKET VANDRER INNUnderlige ting begynner å skje i Mariefred. Overnaturlige vesener vekkes til live. Brødrene Viggo og Alrik er utvalgt til å vokte det hemmelige biblioteket under kirkehaugen. De gamle bibliotekvokterne mener at brødrene er for unge til å være krigere, og vil sette dem på prøve. Men snart blir det farlig på ordentlig, og Alrik og Viggo må være både modige og smarte for å overleve. Dessuten foregår det en kamp i skolegården, der eklingen Simon og gjengen hans tror de eier alt og alle.Nidstangen er første del i Pax-serien.
Spenningsforfatter Åsa Larsson og forfatter og pedagogikkforsker Ingela Korsell, har skapt serien PAX. Henrik Jonsson, illustratør som blant annet tegner serien Batman for DC Comics, har gjennomillustrert bøkene.
Uten tvil det mest neglebitende spennende jeg har lest for denne målgruppen (...) troverdighet og ordentlig hjerteknip (...) lesefest (...) Pax kommer uten tvil til å bli en ordentlig hit for bokslukerne i 10-12-årsalderen, men også for kameratene deres. For hvis ikke denne serien kan få barn i denne alderen til å glemme mobilene et øyeblikk og frenetisk vende side etter side, så kan ingen bøker det. (Dagens Nyheter)

Til toppen

Andre utgaver

Nidstangen
Bokmål Ebok 2015
Nidstangen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Nidstangen
Bokmål Lydbok-CD 2015
Nidstangen
Bokmål Heftet 2017

Flere bøker av Åsa Larsson og Ingela Korsell:

Bøker i serien