Pym Pettersons mislykka skoletur (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 147
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205421431
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Pym Pettersons mislykka skoletur
På overnattingstur i skogen med lærer Gunnar "Glefset" Glefsdal, skolens desidert sinteste og skumleste lærer -- han som Sigmund sier har vært leiemorder i Sibir! Hjelp!

Lattervekkende, skummel, livsbejaende, klok, sprudlende oppfølger til "Pym Pettersons mislykka familie".
Pym og de andre har gledet seg til overnattingstur i skogen
bygge gapahuk, grille pølser og overnatte under åpen himmel, men da læreren Hilde brekker beinet etter en påkjørsel der gjerningsmannen stikker av, stepper skolens mest beryktede lærer, den grufulle Gunnar"Glefset" Glefsdal inn som vikar. I stedet for å glede seg, begynner Pym å grue seg alvorlig.
.Samtidig har Sigmund og Sanna snart bursdag. Hva skal Pym finne på i bursdagsgave?. Sanna er blitt kristen og så uselvisk at hun bare ønsker gave til et veldedig formål. Sigmund derimot ønsker seg Ninjasverd. Pym har selvfølgelig ikke råd til å kjøpe det, men når Glefsdal organiserer spikking på skoleturen, finner Pym ut at hun skal forsøke å spikke et sverd til ham. Den som spikker mot seg blir utvist fra skolen, truer Glefsdal, men han har nok ikke prøvd å spikke et Ninjasverd. Pym er bare nødt, selv om Glefsdal bare virker mer og mer truende. Hva hvis det var han som kjørte ned Hilde, tenker hun? Og så glipper kniven ?

Til toppen

Andre utgaver

Pym Pettersons mislykka skoletur
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012
Pym Pettersons mislykka skoletur
Bokmål Lydbok-CD 2012
Pyms mislykka skoletur
Bokmål Heftet 2016
Pyms mislykka skoletur
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Heidi Linde: