Taki og bestemor (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202448967
Kategori: Barnebøker
Alder: 4 - 8
Omtale Taki og bestemor

Varm og unik barnebok!

Dette er fortellingen om jenta Taki og en helt alminnelig dag. Riktignok en dag som Taki synes er fryktelig kjedelig og hvor ingen har tid til å leke... Men så dukker bestemor opp, hun som mamma sier er borte for alltid, og sammen får de en opplevelsesrik dag hvor kjærlighet, empati og visdom står i fokus. En vakker og naturlig fortelling om livet!

Til toppen

Om forfatter Tooji Keshtkar

Tooji er mest kjent som artist og tidligere vinner av Melodi Grand Prix. Men du visste kanskje ikke at han har en bachelor i barnevernspedagogikk og at han har jobbet på skole og i barnehage? I tillegg debuterer han nå med boka Taki og bestemor og gir et sårt og fantasifullt innblikk i død og savn av mennesker som betyr mye for oss.

"Jeg har både illustrert og skrevet boka som handler om Taki (5) og er basert på egne opplevelser og arbeid med barn. Boka tar for seg livet, døden og hvordan vi må ta vare på oss selv for å vokse. Barn trenger emosjonell kompetanse, og forhåpentligvis kan boka være et verktøy som kan hjelpe barn til å bearbeide følesler og å filosofere" Tooji Keshtar

Til toppen