Verdens farligste gjeng (Innbundet)

Forfatter:

, Ida Larmo (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 136
Illustratør: Larmo, Ida
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202417765
Kategori: Barnebøker
Alder: 8 - 12
Omtale Verdens farligste gjeng

Møt verdens farligste gjeng!

Vel, nesten ...

Verdens farligste gjeng består av de tre guttene Killer, Bukspretten og Dødsern. Vel, egentlig heter de noe helt annet, men det er jo ikke like skummelt! Sammen har de en hemmelig klubb, og de har tre regler som de må følge til døden (eller hvert fall frem til de må hjem til middag). En av disse er:
 
Jenter er ekle og får ikke være med
 
Men hva gjør de når det hemmelige riket deres trues av en konkurrerende gjeng, og en jente har flyttet inn i nabolaget og driver og egler seg inn på dem? Kanskje hun rett og slett klarer å gjøre verdens farligste gjeng enda farligere?
 
Boka er en blanding av tegneserie og vanlig bok og er gjennomillustrert av Ida Larmo som tidligere har illustret en rekke barnebøker og laget egne tegneseriestriper.

Til toppen

Om forfatter Arne Svingen

Arne Svingen

Arne Svingen (f. 1967) har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Han er en kritikerrost, prisbelønt forfatter som har et stort publikum blant unge lesere. Han reiser mye rundt på skoler og biblioteker med et mål om å få unge til å lese mer skjønnlitteratur.

Arne Svingen mottok Brageprisen for ungdomsromanen Svart elfenben i 2005, og han har fått Skolebibliotekarforeningens litteraturpris 2007 for sitt samlede forfatterskap av barne- og ungdomsbøker.

Til toppen