Tenkeboka (Innbundet)

Forfatter:

, Åshild Irgens (Illustratør)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 61
Illustratør: Irgens, Åshild
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205454132
Kategori: Faktabøker
Alder: 3 - 6
Omtale Tenkeboka
En koselig hverdagsbok som innbyr til fine samtaler.

Vilde og Simon er venner. Men hva vil det egentlig si å være venner? Vilde liker av og til å være alene. Er det det samme som å være ensom? Simon treffer andre barn når han er i Syden med mamma. Men er det mulig å få venner når en ikke snakker samme språk? Vildes pappa kjøper stjernekikkert, så Vilde og Simon kan se på stjernene. Men hva er bak det de kan se - hva er bak stjernene?
Birte Svatun har skrevet en hverdagsfilosofisk og nær bok om ting barn undrer seg over og gjerne vil snakke om. Åshild Irgens vakre og humoristiske illustrasjoner gjør boken til en godteskål for både små og store.
 
"Ps Tenkeboka av Birte Svatun anbefales varmt!" mammadamen.com Les mer her!
"Nyttig, klokt, en bok som tar barn på alvor". Finn Stenstad i Tønsbergs Blad gir boka terningkast 5.
"Fortellingene er kjempegodt skrevet, akkurat slik at en 5- og 6 åring kan kjenne seg helt igjen ... Dessuten er spørsmålene overraskende kloke ... Flott og gjenkjennelige illustrasjoner med akkurat passe detaljeringsnivå og mye humor!" Birgittes bok-blogg. Les mer her!
"En vakker og viktig barnebok! Anbefales!" Liv Gade
"Denne boken et godt redskap for å få barna på gli og for å få tips til tema og spørsmål som kan trigge en god samtale." Tine sin blogg Les mer her!
"Dette er enda en solid barnebok fra Svatun. Den bugner over av ting man kan diskutere og tenke over for seg selv, enten man er 6 eller 60 år." Julies bokbabbel. Les mer her!
"Her er det så mange temaer og så mange fine bilder at man har samtaler for mange kvelder å glede seg til."  Reading Randi gir terningkast 5. Les mer her! 
Forfatterens hjemmeside: birtesvatun.com

Til toppen

Flere bøker av Birte Svatun: