Barnas kuleste kosedyr (Heftet)

Oppskrifter på 40 myke kosedyr

Forfatter:

May Britt Bjella Zamori (Oversetter)

Er du klar for å tilbringe litt tid med en kjærlighetssyk elefant, en omsorgsfull tiger, lekne sauer og rampete katter? Boka ble til da forfatteren fikk sitt første barn, Edward, og i løpet av det første leveåret hans fikk han hele 40 gode venner i sitt menasjeri. Her får du alle 40 gode oppskrifter på de kuleste kosedyrene. Dessuten får du oppskrifter på alle dyrene i 4 ulike størrelser - Liten, Standard, Stor og Gigantisk - det betyr 160 muligheter samlet mellom to permer. 

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Edward's Menagerie
Oversatt av: Zamori, May Britt Bjella
ISBN/EAN: 9788202497644
Kategori: Heklebøker
Omtale Barnas kuleste kosedyr

Edwards menasjeri - hekledyr med stor personlighet

Er du klar for å tilbringe litt tid med en kjærlighetssyk elefant, en omsorgsfull tiger, lekne sauer og rampete katter? Boka ble til da forfatteren fikk sitt første barn, Edward, og i løpet av det første leveåret hans fikk han hele 40 gode venner i sitt menasjeri. Her får du alle 40 gode oppskrifter på de kuleste kosedyrene. Dessuten får du oppskrifter på alle dyrene i 4 ulike størrelser - Liten, Standard, Stor og Gigantisk - det betyr 160 muligheter samlet mellom to permer. Alle dyrene er laget med enkle hekleteknikker og gode trinn for trinn-forklaringer, og det er dyr for alle nivåer. Du får også gode tips og råd om bruk av garn og fyllmateriale, hvordan du monterer og skaper ulike personligheter.

Til hver oppskrift får du til informasjon om hvert dyr. For eksempel om Grete Gorilla - en dame i Riksrevisjonen med sterke meninger eller Kjell Høylandsokse - en familiekjær okse. Du møter også Siri Sjiraff - en nysgjerrig naturfaglærer og Egil Orangutang - han er selvstendig næringsdrivende.

 

Til toppen