Båtførerprøven - for båtfolk (Innbundet)

sjømannskap, kartarbeid og navigasjon, lover og regler

Serie: Pegasus - for båtfolk 

Forfatter:

Pål Austnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 187
Illustratør: Austnes, Pål
Forlag: Pegasus
Språk: Bokmål
Serie: Pegasus - for båtfolk
ISBN/EAN: 9788244201513
Omtale Båtførerprøven - for båtfolk
Båtførerprøven - for båtfolk egner seg til selvstudium, som kursbok eller enkel opplagsbok. Boka er rikt illustrert, og strukturert og pedagogisk lagt opp for å lette forståelsen. Samtidig inneholder boka oppdaterte kontrollspørsmål og fasit slik at en kan sjekke sine kunnskaper.

Boka er lagt opp etter Sjøfartsdirektoratets nye fagplan (2015) og omfatter Sjømannskap - Kartarbeid og navigasjon - Lover og regler. Utvalgte kapitler, som er spesielt merket, dekker det som i den nye fagplanen kalles Spesielt viktige emner, og som blir vektlagt ved prøven. Dessuten inneholder boka et nytt kaptittel om førstehjelp som nå er blitt pensum.
Hoveddelen dekker hele pensum til båtførerprøven, mens omfattende vedlegg tar opp ulike tema som båtførere også bør kjenne til. Her er blant annet alle Sjøveisreglene, og som eneste kursbok på norsk dekker den det internasjonale båtførersertifikatet (ICC) som er under innføring i EU. I den nye utgaven er også med Småbåtloven og de viktigste forskriftene til denne.

Jon Winge er seiler, ingeniør og båtbygger. Han har skrevet en rekke maritime fag- og kursbøker og har levert artikler til norske og utenlandske båtblader i nesten 40 år.

Til toppen

Flere bøker av Jon Winge:

Bøker i serien