Benjamin Svartfeldts labyrint (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 194
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204113122
Alder: 9 - 12
Omtale Benjamin Svartfeldts labyrint

Oppfølgeren til grøssersuksessen "Trettenkloa".

I småbyen Grimesvik går det i land en mystisk fremmed. Han tar bussen inn til sentrum. Noen unge gutter gjør narr av den sykelig, bleke mannen, og etter noen minutter er den fredelige lokalbussen forandret til en blodig skrekkscene.

Absalom og Miranda (som er ca. 12-13 år gamle) er på besøk hos Maximillian Svartfeldt, den eksentriske mannen som eier Evilstad Herregård. Han har fått noen mystiske brev der det står at han må fullføre byggingen av en mystisk speillabyrint. Det er også en rekke skriverier i avisene om små og store dyr som blir tatt av dage på bestialsk vis. På samme tid dukker det opp et mistenkelig testament som sier at Maximillian ikke er den rettmessige eieren av Evilstad herregård.

Ernst Trimalkio, som nesten eier hele Evilstad, er besatt av å få slått kloa i denne herregården, og vil gjøre hva som helst for å få den. Testamentet må være falsk, men hvem er denne mystiske, bleke mannen som visstnok er den rettmessige overtakeren? Og hva er denne speillabyrinten?

Absalon og Miranda begynner å undersøke alt det merkelige som skjer, og snart er de nok en gang viklet inn i et spennende mysterium hvor de settes opp mot en spåkone og må slåss med en vaskeekte vampyr.

Til toppen

Flere bøker av Tore Aurstad og Carina Westberg:

Om forfatter Tore Aurstad

Tore Aurstad er født i 1972 og bor i Oslo. Han jobber som oversetter ved siden av skrivingen, og hans første bok Trettenkloa, skrevet sammen med Carina Westberg, kom i 2004.Carina Westberg er født i 1972 og bor i Oslo. Hun jobber som oversetter ved siden av skrivingen, og hennes første bok Trettenkloa, skrevet sammen med Tore Aurstad, kom i 2004. Forfatterskapet er preget av en forkjærlighet for spenning og grøss.

Til toppen