Bobil (Innbundet)

Opplevelser for livet

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202738631
Omtale Bobil

Opplevelser for livet

Bobil. Opplevelser for livet er en inspirasjonsbok som det ikke finnes maken til. Den er for deg som er ny eller litt nysgjerrig på livet i bobil. Stine Mari Velsvik mente bobil var utrolig teit og forbeholdt runde og rike pensjonister. Men da mannen kjøpte bobil i smug, oppdaget hun etterhvert noe ganske annet om denne måten å reise på.

Boka utforsker bobillivets utrolig mange sider og muligheter. Her får du vite hvorfor bilen har blitt en stor kilde til livsglede for forfatteren og hennes familie. På en humoristisk måte avsløres også familiens mange tabber, så du slipper å gjøre dem selv. For hvordan overlever man egentlig på liten plass, med masse gass og en trillekoffert-do? Og må det være dyrt? I boka får du dessuten skreddersydde oppskrifter til skikkelig god turmat, du blir trygg på hvordan du finner rett bil, pakketips og svar på hvordan man som bobilturist kan dra nytte av allemannsretten.

 

Boka inspirerer deg til å finne og kjenne på friheten og alle de fantastiske mulighetene du har, slik at du får mest mulig glede ut av bobilen!

 

Til toppen