Christer redder hverdagen (Innbundet)

Digg mat hele uka

Forfatter:

I denne flotte kokeboka har stjernekokken samlet sine aller beste hverdagsoppskrifter – maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag.

Den populære kokken har lite tid til matlaging utenom jobben, men spiser likevel som en konge – hver dag.

Christer mener nemlig at livet er for kort til å lage og spise kjedelig mat, og gir deg kokketriks og smarte snarveier til mat som smaker helg – hele uka.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202667634
Kategori: Kokebøker og Mat og drikke
Omtale Christer redder hverdagen

God morgen, Norge!

Trenger du litt ny inspirasjon på kjøkkenet? Stjernekokk Christer Rødseth har laget en uimotståelig kokebok med digg hverdagsmat for travle matelskere.

Boka byr på rundt 70 favorittretter som du vil lage igjen og igjen, basert på tilgjengelige råvarer. Her får du geniale food prep-oppskrifter som gjør matlagingen til en lek, nye klassikere og unike Chris-triks som piffer opp enhver rett. Med andre ord alt som gjør hverdagen din enda bedre!

Food prep = å lage mat i litt større mengder slik at du har noe på lur til en annen gang


Glad i god mat

Christer redder hverdagen har stjernekokken samlet sine aller beste hverdagsoppskrifter – maten han selv spiser på en helt vanlig tirsdag. Den populære kokken har lite tid til matlaging utenom jobben, men spiser likevel som en konge – hver dag.

Christer mener nemlig at livet for kort til å lage og spise kjedelig mat, og gir deg kokketriks og smarte snarveier til mat som smaker helg – hele uka. Du får ideer til geniale forberedelser, restemat-inspirasjon og unike Chris-triks som piffer opp enhver rett.

Gjør hverdagen bedre
Dette er hverdagsmat for travle matelskere basert på tilgjengelige og rimelige råvarer. Sidene er proppet med kunnskap og inspirasjon som du vil ha stor nytte og glede av på eget kjøkken. Du får oppskriften på digge hverdagsretter som du vil lage igjen og igjen, som verdens beste lasagne, fiskesuppe på 20 minutter og fråtsefocaccia til dugnadskaker med suksessgaranti. Med andre ord alt som gjør hverdagen enda bedre!

På kjøkkenet er ingen like. Vi har ulike kunnskaper, nivå og erfaring. Jeg har derfor latt være å oppgi hvor lang tid det bør ta å lage de ulike oppskriftene. Det er i stor grad opp til deg.

Lyst til å forvandle en rett fra god til fantastisk? I boka er det noen magiske smaksløftere du vil takke meg for.

Salater og omeletter
Brød og rundstykker
Middager av grønnsaker, kylling, fisk og kjøtt
Pasta, risotto og byggotto
Sauser, kraft og masse deilig tilbehør


Christer Rødseth kalles ofte Norges Jamie Oliver. Han har vært kaptein på kokkelandslaget og er kjent for sine mange tv-opptredener, blant annet som programleder for Matsjokket på NRK og som fast gjestekokk hos God morgen, Norge på TV2. Han er også kjøkkensjef for restauranten Vaaghals og medeier av Code restaurant.

Til toppen