Churchill (Heftet)

Forfatter:

Kirsti Vogt (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 1001
Forlag: Historie & kultur
Språk: Bokmål
Originaltittel: Churchill
Oversatt av: Vogt, Kirsti
ISBN/EAN: 9788283230123
Omtale Churchill
Winston Churchill er et ikon i nyere historie. I denne 1000-siders, kritikerroste biografien analyserer Roy Jenkins Churchills usedvanlige personlighet og alle hans sterke og svake sider. Ved å bruke sin egen erfaring fra britisk politikk og sine imponerende kunnskaper om Storbritannias politiske historie belyser Jenkins Churchills parlamentariske karriere gjennom valgkamper, valg, partibytter, bølgedaler og høydepunkter.
Den andre verdenskrigs ulike faser følges i detalj. Slik denne boken vitner om, var Churchill en stabiliserende faktor som var helt avgjørende for seier og overlevelse. Som han selv sa det: - We shall never surrender!
Churchill er en kunnskapsrik og velskrevet biografi som også er humoristisk og preget av skarp intelligens. Denne boken er blitt standardverket for alle som vil vite mer om Winston Churchill - og er nå for første gang utgitt på norsk.

«CHURCHILL er en bok alle burde lese, ikke bare for å bli klokere og bedre å forstå historien, men også for å forstå vår fremtid.»
- Trondheims tidligere ordfører Marvin Wiseth i Adresseavisen.

Til toppen