Cupcakes - lag dem selv! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 128
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202351090
Omtale Cupcakes - lag dem selv!

Gled deg til å bake cupcakes!

50 oppskrifter med ekspertråd, alt om utstyr og hvor du får kjøpt det. Overrask med sexy cupcakes på bryllupsdagen og Hello Kitty cupcakes til barnebursdagen.

Lag de beste cupcakene med frosting og strøssel til jentekvelden, bursdagen eller barnedåpen. I boka får du vite alt du trenger for at resultatet skal bli kjempegodt! Fråts i smaker som vanilje og pasjonsfrukt, krokan, sjokolade og mint. Cupcakes sprer glede og varme - gled deg!

Du får over 50 forskjellige oppskrifter og design til enhver anledning. Vær både personlig og proff til jenteklubben, barnedåpen, bryllupet, pikniken, bursdagen, skoleavslutningen, konfirmasjonen, hobbykvelden og til julelunsjen. De populære cupcakene er blitt den nye trenden på kakefronten og er i ferd med å skyve marsipankaken, brownien og bollene ut på sidelinjen. Alle kan bli kakedesignere med inspirasjon og oppskrifter fra Cupcakes på norsk.

Blant oppskriftene finner du Marsmallowcupcakes til vinterfesten, Oreocupcakes til barnebursdagen, Vanilje- og daddelcupcakes til juleselskapet, Limecupcakes til St. Hansfeiringen, Hello Kittycupcakes til jenteselskapet, After Eightcupcakes til farsdag, Vanilje- og bringebærdrøm til barnedåpen, Sitroncupcakes til jubilanten, og mange, mange fler.

Fremgangsmåte og dekorering er tydelig beskrevet. Tips og spesielle knep blir fremhevet til hver oppskrift. I en innledende del blir både utstyr og råd og tips til hvordan få til alt fra rosetter til farging av frosting beskrevet trinn for trinn, både i ord og bilder. Denne delen inneholder også en grundig oversikt over utstyr- og tilbehørsleverandører som er aktuelle og som forfatteren anbefaler for det beste resultatet. Gled deg til å bake cupcakes!

I boka får du vite alt du trenger for at resultatet skal bli kjempegodt! Fråts i smaker som vanilje og pasjonsfrukt, krokan, sjokolade og mint. Cupcakes sprer glede og varme - gled deg!

Til toppen

Om forfatter Ingrid Hancock Bjerknes

Ingrid Hancock Bjerknes

Ingrid Hancock Bjerknes er gründer og eier suksessen Hancock Cupcakes.Alle oppskriftene er fra forfatterens eget cupcakefirma som skreddersyr de små søte kakene til selskaper og spesielle arrangementer.

Til toppen