Den usynlige pedagogen av Knut Michelsen (Ebok)
Ebok

Den usynlige pedagogen (Ebok)

roman

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Ingen DRM
Filstørrelse: 3.89 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Dårekisten forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269213812
Omtale Den usynlige pedagogen
Mens Josef K. i romanen «Prosessen» (1925) av Franz Kafka havner i en byråkratisk, mørk og endeløs labyrint han ikke ser noen ende på - og til slutt blir drept som en hund med en skarpslipt kniv, avkledd i et steinbrudd, griper Den usynlige pedagogen, Mikkel Thøgersen, anledningen til å vise hva som bor i ham når noen fører falsk vitnesbyrd mot ham. Rollen som et medgjørlig og utslettende «ingenting» i korridorene funker ikke lenger - det må hardere lut til. Istedenfor å falle, velger han å stige slik at Machiavelli selv ville ha sukket av beundring.

«Den usynlige pedagogen» er en kortroman på 110 sider av Knut Michelsen. Hovedpersonen får en e-post en dag. Det blir starten på slutten på hans liv som aktiv pedagog. Å slå ned en usynlig mann er imidlertid vanskelig. Hvorfor skrive? reflekterer forfatteren også over. Alt er jo skrevet før. Jeg har ikke lest en lignende roman før.» Kjell Arild Welde, lærer og blogger.
«Jeg har nå lest første og andre kapittel i «Den usynlige pedagogen». Knut Michelsen er en forfatter av rang.» Eli Margrethe Hall (bokelsker).
«Hvis jeg skal karakterisere teksten, er det som Frans Kafka møter Axel Jensen (...). En fabelaktig bok og et skråblikk på lærerstanden kombinert med en god porsjon humor.» Roger Pihl, norsk reklamemann, forfatter og litteraturkonsulent.

Til toppen

Flere bøker av Knut Michelsen: