Der valmuene vokser (Innbundet)

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Det gjør godt og vondt på samme tid å lese denne inderlig ekte og vakre fortellingen som treffer deg midt i hjertet. Der valmuene vokser er en sterk, tankevekkende og spennende historie, inspirert av en ekte heltinne fra andre verdenskrig.

En amerikansk kvinne, en britisk flypilot og en ung jødisk jente møtes under dramatiske omstendigheter under okkupasjonen av Paris i 1940. Ruby, Charlotte og Thomas – møt tre mennesker som vil forbli i hjertet ditt lenge etter at siste side er lest! Denne historien viser at krig også kan få frem det beste i mennesket.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Room on Rue Amelie
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202553685
Omtale Der valmuene vokser

Når amerikanske Ruby kommer til Paris i 1939 sammen med sin franske ektemann, ser hun for seg at de skal spasere arm i arm langs de store bulevardene. Men krigen lurer i horisonten, og snart inntar nazistene Frankrike.

Charlotte er elleve år når tyskerne kommer til den franske hovedstaden. Etter at jødene har fått ordre om å gå med den gule stjernen, kan ikke Charlotte forestille seg at det kan bli verre, men så begynner massedeportasjonene.

Thomas går inn i British Royal Air Force for å forsvare landet sitt, men da moren dør i et tysk bombeangrep, begynner han å lure på om han kan gjøre noen forskjell. Men når han havner i Paris, oppdager han en ny grunn til å slåss.

Når skjebnen bringer dem sammen, må Ruby, Charlotte og Thomas finne mot til å trosse nazistene – og åpne sine egne hjerter – samtidig som de kjemper for å overleve.

Til toppen

Andre utgaver

Der valmuene vokser
Bokmål Ebok 2018
Der valmuene vokser
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Kristin Harmel: