Det er slutt (Innbundet)

historier om løsrivelse

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 235
Forlag: Aschehoug
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788203295423
Omtale Det er slutt
Vi vet mye om de forlattes situasjon, om deres sjokk og fortvilelse, men vi vet mindre om hva som leder opp til en beslutning om å gå ut av et forhold.

Denne boken er et svar på en lesers oppfordring om å gi utbryteren en stemme. «Folk gir opp for lett i dag,» sier mange. Noen gjør det, men denne boken handler om lange farvel der utbrytere har verket innvendig i årevis, og der beslutningen om å gå har vokst seg frem over tid.

Her forteller de med sine egne ord om hvorfor de gikk, og sammen med dem viser forfatteren de virkelige grunnene til mange helt vanlige samlivsbrudd: Følelsen av langsom tilintetgjørelse. Sorgen over tilknytningsbåndet som langsomt trevles opp.

Mennesker går ikke fra hverandre på grunn av krangler, kommunikasjonssvikt eller ulikheter i personlighet, de går fordi de føler seg ensomme, utraderte og forlatte i parforholdet. De går for å redde sitt døende selv.

Forfatterens ønske er at partene i et parforhold skal forstå løsrivelsesprosesser bedre, kjenne igjen trinnene i ødeleggende grunnscener og kunne lese varselsignaler i eget parforhold.

Til toppen

Andre utgaver

Det er slutt
Bokmål Ebok 2016
Det er slutt
Bokmål Heftet 2017
Det er slutt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Sissel Gran: