Det skjer nå av Helena Brodtkorb (Ebok)
Ebok

Det skjer nå (Ebok)

fortellinger fra en feministisk revolusjon

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.42 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248922773
Omtale Det skjer nå
Det skjer nå.

Hvem hadde trodd at en liten kampanje der kvinner ble oppfordret til å dele sine egne erfaringer om trakassering og overgrep skulle bli bevegelse med styrke til å endre verden? Metoo gjorde det.

I denne boken er noen av våre fremste feminister samlet. Her er folk som har kjempet på barrikadene i mange tiår, sammen med nye stemmer. Tekstene spenner fra oppgjøret med æreskultur til en hyllest av Spice Girls og hvordan traumer etter seksuelle overgrep setter seg i kroppen. Skribentene forteller om virkeligheten som ledet til metoo, og stiller spørsmål om hva som kommer etter. Dette er en bok full av kvinner som våger å gå inn i ilden, stå der og kjenne etter. Hva vil det si å være kvinne? Hva slags verden kan vi våge å drømme om?

Det har blitt en velskrevet, tankevekkende og fryktløs samling tekst som både henvender seg til erfarne feminister og nysgjerrige ungdommer. Som redaktør Helena Brodtkorb skriver i forordet: " Jeg skal overrekke den til datteren min når hun blir gammel nok til å lese den. "

Til toppen

Andre utgaver

Det skjer nå
Bokmål Innbundet 2018
Det skjer nå
Bokmål Heftet 2019

Flere bøker av Helena Brodtkorb: