Over 100 plantebaserte supersunne matoppskrifter uten gluten og sukker
Enten du er en kostholdsinteressert yogautøver eller bare ønsker å spise mat som balanserer og styrker energien din, er dette kokeboka for deg. Kimberly Parsons har hentet inspirasjon fra sin personlige reise i yogaens rike og bygget opp boka med utgangspunkt i yogafilosofiens urgamle chakrasystem.
Mitt første møte med yoga var tilfeldig; en venninne spurte om jeg ville bli med henne på en yogatime en kveld. Etter en times bøying, tøying og svetting i en dynamisk power-yogatime kollapset jeg fullstendig utslitt på matta, men samtidig følte jeg meg virkelig opplivet. På et vis hadde jeg funnet fred, glede og klarhet i den prosessen det var å bevege seg gjennom kombinasjonene av de eldgamle yogastillingene. Min videre reise i yogaens rike ga meg ideen til å åpne The Retreat Cafes. Jeg begynte å samarbeide med etablerte yogastudioer for å kunne drive kafeer med sunn vegetarisk mat, også levert hjem på døra, og etter hvert også å markedsføre yogasentrene som jeg nå driver rundt omkring i verden.
VAMPYRJUICE
(2 porsjoner)
Av alle rotfruktene er rødbeten langt den overlegne når det gjelder sunnhet og ernæringsmessige fordeler. Den jordpregete og søte smaken er bare en forkledning for rødbetenes leverrensende egenskaper. Rødbeten er også en sterk antioksidant som renser blodet. Videre inneholder den glutamin, en aminosyre, som er viktig for god helse og en sunn tarmfunksjon.
1 stor rødbete, renset og uten stilk
2 gulrøtter, skrubbet, men ikke skrelt
½ agurk, skylt
125 g friske tranebær (eller andre friske røde frukter som blodappelsin, vannmelon eller granateple)
2½ cm stykke frisk ingefær, skrelt
Ha ganske enkelt alle ingrediensene i en juicemaskin, kjør og server.
Til toppen