Baby (Innbundet)

et underverk

Forfatter:

Reni Hagen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 192
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Baby
Oversatt av: Hagen, Reni
ISBN/EAN: 9788205378001
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Baby

Undereret er skjedd!

- Og babyen er kommet. Menneskebabyen er en utrolog skapning, og denne boka er en hyllest til det nyfødte barnet med sine fantastiske muligheter til vekst og utvikling. Desmond Morris` vakre og underfundige bok beskriver den spennende fysiske, psykiske og sosiale utviklingen som foregår de to første årene av et menneskes liv. Baby- et underverk er boka for vordende og nybakte foreldre, stolte besteforeldre og alle andre som er interessert i menneskets utvikling.

Undereret er skjedd!
Og babyen er kommet. Menneskebabyen er en utrolig skapning, og denne boka er en hyllest til det nyfødte barnet med sine fantastiske muligheter til vekst og utvikling. Desmond Morris` vakre og underfundige bok beskriver den spennende fysiske, psykiske og sosiale utviklingen som foregår de to første årene av et menneskes liv. Baby- et underverk er boka for vordende og nybakte foreldre, stolte besteforeldre og alle andre som er interessert i menneskets utvikling.

I denne praktboka er det den fantastiske menneskebabyen forfatteren Desmond Morris er opptatt av. Her presenterer han det siste innen forskning når det gjelder barnets utvikling de to første leveårene. Han tar også opp hva som skjer under svangerskapet, og hvordan den nyfødte er programmert til å overleve og utvikle seg - godt hjulpet av positive omgivelser og oppmerksomme foreldre.

Er det sant at den nyførdte kan gjenkjenne lyder hun hørte mens hun lå i mors mage?Stemmer det at babyens hode utgjør en firedel av hele kroppslengden? Hvorfor putter babyen ting i munnen, rister på dem, slår med dem og så kaster dem fra seg? Er hjernen hos gutter og jenter lik ved fødselen?

Dette er bare noen av spørsmåene du får svar på i denne fantastiske praktboka. Følg barnet fra den dagen hun kommer til verden, liten, sårbar og ordløs, til den dagen hun feirer toårsdagen sin og allerede kan gå, snakke og utfordre verden.

Til toppen