Sov godt! (Innbundet)

Søvnoppskrifter for barn 0-8 år

Forfatter:

Gode tips fra "Sove-Karin"!

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 208
Illustratør: Skavlan, Fredrik
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sov godt
ISBN/EAN: 9788204135568
Kategori: Svangerskap og fødsel
Omtale Sov godt!

Mange foreldre sliter med å få barnet til å sove natten gjennom. Heldigvis finnes det løsninger for alle familier! Karin Naphaug, eller «Sove-Karin» som barna kaller henne, har lang erfaring i å løse søvnproblemer for barn fra 0 til 8 år. Her beskriver hun vanlige søvnproblemer på forskjellige alderstrinn og forskjellige tilstander som kan forstyrre nattesøvnen.

Bedre søvn gir mer overskudd i hverdagen. «Sove-Karin» gir deg oppskrifter på hvordan barna kan få gode søvnvaner, slik at hele familien får det bedre. Ikke vent på at problemet skal gå over av seg selv, med denne boka kan du løse problemet NÅ!

Karin Naphaug arbeider som søvnterapeut for barn. Hun er utdannet barnesykepleier og har 20 års erfaring fra forskjellige barneavdelinger og 15 års erfaring som helsesøster ved helsestasjon og ungdomsskole. Hun er også instruktør i førstehjelp og babymassasje.

Her får du konkrete oppskrifter på hvordan barna kan få gode søvnvaner, slik at hele familien får det bedre.

Illustrert av Fredrik Skavlan.

Til toppen

Du vil kanskje også like

Om forfatter Karin Naphaug

Karin Naphaug arbeider som søvnterapeut for barn. Hun er utdannet barnesykepleier og har 20 års erfaring fra forskjellige barneavdelinger og 15 års erfaring som helsesøster ved helsestasjon og ungdomsskole. Hun er også instruktør i førstehjelp og babymassasje.

Til toppen