Interiører (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 304
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202483043
Kategori: Kunst og kultur
Omtale Interiører

ELIN FOSSLAND er en av Norges ledende interiørarkitekter og har flere ganger blitt presentert i den årlige utgaven av boken Interior Design Review sammen med verdens fremste interiørarkitekter. I denne elegant innbundne boken i coffe table-format presenterer hun sine vakre og inspirerende interiørprosjekter fra leiligheter, hus, og hytter i Norge.

Elin ønsker at interiører skal tåle å være aktuelle i mange år. Hun er opptatt av nye trender og uttrykk men hopper ikke på dem uten videre, og mener det er viktig å fortelle en historie om både fortid og nåtid samtidig som man viser vei for fremtiden. Når hun blander og setter sammen vakre eldre elementer med moderne klassikere er hun derfor spesielt fornøyd. I tillegg er hun kjent for å ha en grumsete fargepalett, og liker å blande ulike farger og materialer med forskjellige overflater og glans. Det er denne personlige tilnærmingen som gir interiørene hennes særpreg.

Boken inkluderer tips om hva som gjør at hver av interiørene i boken fungerer slik de gjør, både funksjonelt og visuelt.

Til toppen