Min hjelp kommer fra Herren (Heftet)

andaktsbok

Forfatter:

, Jarle Børrestad (Oversetter) , Pål Lennart Horne (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Forlag: Hermon
Språk: Bokmål
Originaltittel: Unto the hills
Oversatt av: Børrestad, Jarle og Horne, Pål Lennart
ISBN/EAN: 9788230211342
Kategori: Religion
Omtale Min hjelp kommer fra Herren
Jeg løfter mine øyne opp til fjellene, hvor skal min hjelp komme fra? Min hjelp kommer fra Herren, Han som dannet himmelen og jorden.
Slik lød salmistens ord - og vi burde si det samme, skriver Billy Graham. Men noen ganger blir vi så nedtynget av livet i dalene at vi glemmer å løfte våre øyne oppover. Mens fjelltoppene er til for å gi oss vidsyn og inspirasjon, vokser fruktene i dalene. Min hjelp kommer fra Herren gir oss inspirasjon, trøst og utfordringer gjennom daglige andakter fra vår tids mest kjente og respekterte evangelist. På sin egen inderlige og lettleste måte gir han deg hver dag noe å tenke på om emner som:

Guds engler
Fristelser og prøvelser
Såing og høsting
Problemløsing
Familieliv
Hvem er Gud
Tegn på Jesu gjenkomst
Kjærlighet, glede og fred
Å kjenne Guds vilje
Billy Graham henter fram den åndelige innsikten han har opparbeidet seg gjennom et langt liv med daglige studier av Bibelen og i Herrens tjeneste over hele kloden. «Disse tankene er hentet fra mine taler og skrifter gjennom førti år som en Herrens tjener,» skriver han, «i håp om å gjøre deg bedre rustet til å leve et liv i tro også nede i dalen.» La deg inspirere av en legende - hver eneste dag i året!

Til toppen

Flere bøker av Billy Graham: