Du har kraft (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 344
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230015537
Omtale Du har kraft
Denne boka er annerledes enn andre bøker fordi den mangler tittel og forfatters navn på forsiden. Det er et valg jeg har tatt av praktiske grunner - fordi jeg ønsker at forside-bildet skal vises uten forstyrrende elementer. Bildet er også annerledes enn andre bilder. Du forstår hvorfor når du snur boka til liggende retning og ser hvordan motivet så ut da bildet ble tatt.
Bildet er tatt av Patrick Larsen Holseth som denne boka handler om. Han turde også å velge annerledes. Derfor er bokas forside samtidig et symbol på det som boka handler om. At du ikke må la deg styre av rigide regler og uforstand uten at du stiller spørsmåls-tegn ved viktige valg som tas på vegne av deg. Boka handler om å tørre å velge annerledes ut ifra din egen innerste visdom om hva som er riktig for deg i en bestemt situasjon.
Først og fremst handler boka om en modig gutt som turte å velge ut ifra sin egen indre og naturens visdom da han ble diagnostisert med kreft. Så lenge han valgte å stole på sin egen indre kraft, hadde han en god utvikling. Denne kraften som vi alle er i besittelse av, kan skape helbredelse i en syk kropp.
Vi får kraft gjennom den maten vi spiser, de tankene vi tenker og den bevisstheten vi har i vårt indre. Vi kan også få kraft fra andre mennesker - mens noen mennesker reduserer eller tar fra oss kraften. Det kan få fatale konsekvenser.

Til toppen