Dyrk selv (Innbundet)

Hagetips og oppskrifter

Forfatter:

Tommy Tønsberg (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 175
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Doreens trädgård & kök
Oversatt av: Tønsberg, Tommy
ISBN/EAN: 9788202493738
Omtale Dyrk selv

Dyrk din egen mat!

Trenden med å dyrke sin egen mat blir stadig sterkere. Denne inspirerende boken handler om å dyrke grønnsaker, urter, frukt og bær og inneholder mange spennende oppskrifter med alt det gode du dyrker.

Det er enkelt å dyrke deilige tomater, chili, paprika, aubergine, squash, salat, basilikum, koriander og rabarbra i din egen hage! Forfatteren forteller om sine egne erfaringer og gir gode råd om forkultivering, vanning, vekstskifte og dyrking i drivhus og pallekarmer slik at det blir lett å lykkes med dyrkingen.

Det er ekstra morsomt å lage og servere mat laget av selvdyrkede, sunne råvarer. Maten blir kjempegod, og du vet du hva du får i deg. Her er fristende oppskrifter med smaker fra hele verden. Du kan for eksempel lage ketsjup, basilikum- og parmesandressing, caponata, friterte squashblomster, fylte auberginer, tabbouleh, pizzetta, kjøttgryte med rabarbra, eplekake, bjørnebærmarmelade og bringebærsaft.

Kombinasjonen av hagebok og kokebok samt bokens lekre design, gjør den helt spesiell. Layouten er veldig fargerik og flott med en mengde vakre bilder og fine illustrasjoner. Boken oser av hage- og matglede!


Doreen Månsson er en ivrig hageamatør, tv-produsent og programleder. Hun har blant annet ledet programmet Trädgårdstoppen og medvirket i bladet Allt om Trädgård. Mannen hennes står for de flotte illustrasjonene i boken.
Tommy Tønsberg har oversatt boken fra svensk. Han er tidligere redaktør for Hageselskapets blad, Norsk Hagetidend, en populær og kunnskapsrik foredragsholder og forfatter av flere hagebøker. Tommy er også svært opptatt av mat.

Til toppen