En grav for to (Heftet)

Selma Falcks første sak

Serie: Gyldendal pocket 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 365
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie: Gyldendal pocket
ISBN/EAN: 9788205522930
Omtale En grav for to
Anne Holt med ny krimhelt! Møt Selma Falck, stjerneadvokat og tidligere toppidrettsutøver. Selma Falck er i dyp krise. Ektemann, barn, jobb og en gedigen villa er tapt på kort tid. Selvforskyldt må hun flytte inn i et lånt vrak av en leilighet, uten annet selskap enn en rasekatt hun ikke kan fordra.
  
På innflyttingsdagen blir Norges beste kvinnelige skiløper, Hege Chin Morell, avslørt av en dopingprøve. Bare to måneder før OL i PyeongChang viser en test at hun har inntatt klostebol, et stoff som vil kunne gi henne flere års utestenging fra idretten. Selma Falck blir oppsøkt av skiløperens styrtrike far. Han mener at datteren har vært utsatt for sabotasje, og gir den blakke og arbeidsløse Selma det tilsynelatende umulige oppdraget å bevise Heges uskyld i tide til siste OL-uttak.
 
Kort tid etter blir en mannlig topplangrennsløper funnet død etter en ulykke under trening i Maridalen. Obduksjonen viser at han har spor av det samme forbudte stoffet i blodet. Panikken i Norges langrennsmiljø er total.
 
Selma Falcks kappløp begynner. Hun snubler over kameraderi og økonomisk rot, skjult fiendskap og lyssky forbindelser. Først da hun innser at flere liv står på spill, klarer hun å oppdage et mønster av ferske forbrytelser og eldgamle synder. «... en forfatter med stålkontroll på hvordan man staker opp en vellykket kriminalroman.»
Elin Brend Bjørhei, VG «... kan kunsten å få oss lesere på kroken.»
Cathrine Krøger, Dagbladet «Sedvanlig profesjonelt og kløktig utført - i en krimroman som bugner av ubehagelige overraskelser.»
Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa

Til toppen

Andre utgaver

En grav for to
Bokmål Innbundet 2018
En grav for to
Bokmål Ebok 2018
En grav for to
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Anne Holt:

Bøker i serien