En smak av høst (Innbundet)

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 80
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202336288
Kategori: Kokebøker og Mat og drikke
Omtale En smak av høst

Høsten, en overflod av farger og gode smaker!

Trærne leker seg i rødt, gult og oransje, saftige bær frister i skog og mark, sopp i alle former og fasonger skyter opp og frukttrærnes grener tynges av modne epler, pærer og plommer. Det er tid for matlaging og bruk av naturens gaver!

Boka En smak av høst er både en kokebok og en inspirasjonsbok om denne spennende årstidens mange muligheter. Her blir du inspirert til å plukke, samle og høste slik man har gjort i generasjoner tidligere. Du lærer å sylte, safte og tørke høstskattene slik at de kan nytes i lang tid.

Ingenting er så godt som hjemmelaget mat, og resultatet blir både næringsrikt og smakfullt. Boka er full av flotte velsmakende gaveideer som du enkelt kan lage selv. Og hjemmelagde gaver blir alltid godt mottatt!

En smak av høst viser deg hvordan du kan fylle baksten med frukt, bær, nøtter og krydder, og skape små smaksbomber som holder seg saftige og gode. Himmelsk gulrotkake anbefales! Den er bakt med friske gulrøtter, ulike kryddere, nøtter og rosiner som gjør at kaken faktisk smelter på tungen.

Høsten innbyr til turer i skog og mark. Ta med deg det du finner av blader, kvister, kongler, nyper, lyng og blomster og pynt opp hjemme med selvkomponerte dekorative kranser med høsten som tema.

Til toppen

Flere bøker av Kari Finngaard, Kari Renberg og Gudrun Ulltveit: