Energien taler (Heftet)

Kanaliserte budskap om å leve, elske og våkne

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Inspirasjon og praktiske råd for vekst og forvandling på områder som betyr mest for oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft, livshensikt og velvære. Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene som han har hatt kontakt med i nærmere tjue år.

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 272
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Energy Speaks
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202634568
Omtale Energien taler

Energien snakker hele tiden - vi må bare lære å lytte

Lee Harris formidler kjærlighetsfylte kanaliserte budskap fra en gruppe åndelige veiledere han kaller Z-ene, og som han har hatt kontakt med i nærmere 20 år.

 

Oppskrifter for vekst og forvandling med praktiske råd og inspirasjon, på områder som betyr mest for de fleste av oss: kjærlighet, parforhold, penger, personlig kraft og selvutfoldelse, livshensikt samt fysisk og følelsesmessig velvære.

 

Med forord av Helén R. Løddesøl, som har arrangert workshop-er med Lee Harris i Norge. Se også side 7. 

Til toppen

Om forfatter Lee Harris

Lee Harris er en internasjonalt anerkjent foredragsholder, leder innenfor personlig vekst og forandring, intuitivt medium, musiker og bildekunstner. I tillegg til å ha skrevet Energien taler har han produsert mer enn hundre lyd- og videoinnspillinger. For tiden arbeider han med å utvikle Energy Mastery Academy på Internett samt andre kurs og opplæringsprogrammer. I 2001 debuterte han med albumet Shapeshifting, fulgt av Phoenix og Golden World. Nylig har han begynt å arbeide med sin egen form for lydhealing gjennom serien Adventures in Sound. Harris er født i England, men bosatt i California.

www.LeeHarrisEnergy.com

Til toppen