Et hus med planter (Innbundet)

Forfatter:

og

Irene Inman Tjørve (Oversetter)

Lær grunnbehovene og skap et godt vekstmiljø for plantene dine. Boka inneholder blant annet konkrete tips og råd for lys, luft og stell av over 30 ulike planter. 

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: House of plants
Oversatt av: Tjørve, Irene Inman
ISBN/EAN: 9788202569129
Kategori: Hagebøker
Omtale Et hus med planter

Grønne planter er bra for oss

Endelig en moderne bok om planter vi har inne. Her finner du mange og gode råd om hvordan du steller og plasserer plantene dine, slik at de og du får enda bedre nytte og glede av hverandre. I tillegg til å gi deg konkrete tips for hver enkelt plante, får du fine forslag til plassering du enkelt kan få til uansett hvor du bor.

Grønne planter renser luften for skadelige stoffer
Grønne planter produserer oksygen som gjør oss opplagte
Grønne planter absorberer lyd
Grønne planter gir trivsel og glede
Grønne planter er som nære venner, de trenger litt pleie og passe med oppmerksomhet – så kan du ha de lenge

Et hus med planter – å leve med sukkulenter, vifteblomster og kaktuser er en bok for deg som ønsker å lære mer om innendørs hagebruk. Du får lære om hver enkelt plantes grunnbehov for lys, vann og plassering, slik at du kan skape et godt vekstmiljø. Ompotting og deling av planter og valg av potte kan ha større innvirkning enn du tror. Alt finner gode veiledninger på i boka.

Visste du at planter i plastpotter holder bedre på fuktigheten enn dem i leirpotter?

Foruten vanning og plassering får du egne kapitler om beskjæring, stell og vanlige problemer. Hver plante har sin historie. Du vil bli kjent med over 30 ulike grønne planter, sukkulenter og kaktuser.

Med en ideell plassering, og rett mengde stell og kjærlighet, vil planten din trives og blomstre

Boka gir det svar på hvor i huset ditt plantene vil trives best. Hvordan du får dem til å ta seg ut fra sin beste side. Hvilke planter som er lettstelte, og hvilke som kanskje trenger litt mer tålmodighet. Boka er fylt med vakre interiør- og plantebilder, enkle og dekorative gjør-det-selv-prosjekter og spennende alternativer til de mest kjente stueplantene, selv om de selvfølgelig også er med.

Til toppen