Et valg for livet (Innbundet)

Forfatter:

Elsa Frogner (Oversetter)

36 år gamle Hope står ved et veiskille. Hun er ikke sikker på om kjæresten hennes er den rette, og når faren blir syk, drar hun til familiehytta på Sunset Beach i North Carolina for å tenke over noen vanskelige avgjørelser.

Så står han plutselig der, Tru, som er på et midlertidig besøk i USA for å treffe faren sin. Både Hope og Tru er helt uforberedt på de sterke følelsene som oppstår mellom dem. Men ettersom dagene går, innser de at familieplikter og vanskelige valg står i veien.

Hvor mye er de villige til å ofre for kjærligheten?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Every Breath
Oversatt av: Frogner, Elsa
ISBN/EAN: 9788202618414
Omtale Et valg for livet

Hope Anderson står ved et veiskille. Hun er ikke sikker på om kjæresten hennes er den rette, og når faren blir syk, drar hun til familiehytta på Sunset Beach i North Carolina for å ta noen vanskelige avgjørelser.

Tru Walls har blitt tilkalt til USA fra Zimbabwe - der han er født og oppvokst - av en mann som hevder at han er faren hans. På Sunset Beach håper han å nøste opp i mysteriet som har omgitt morens liv, men han blir ledet i en uventet retning.

Til toppen

Sparks bekrefter sitt talent i denne solide og trollbindende historien om kjærlighet som trosser tiden. Dette er en fortelling som er både hjerteskjærende og hjertevarm.
Booklist

Andre utgaver

Et valg for livet
Bokmål Ebok 2019
Et valg for livet
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Nicholas Sparks:

Anmeldelser Et valg for livet

«Sparks bekrefter sitt talent i denne solide og trollbindende historien om kjærlighet som trosser tiden. Dette er en fortelling som er både hjerteskjærende og hjertevarm.»
Booklist

Til toppen