Eventyrlig oppussing - slik skaper du din drømmehytte (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595524
Kategori: Håndverk og interiør
Omtale Eventyrlig oppussing - slik skaper du din drømmehytte

Skap din hyttedrøm!

Drømmer du om et sted hvor du lever tett på naturen? Da er du ikke alene. Hyttedrømmen deles nemlig av svært mange. Men hvordan kombinerer du «hytteluksus» med praktiske og funksjonelle løsninger? Hvordan gjøre rommene inne like forlokkende som naturen utenfor?

I boken, som i tv-serien Eventyrlig oppussing, tar interiørekspert Halvor Bakke og hans snekker-team deg med til fjells, sjøs og skogs. Du vil få innblikk i hvordan de forvandler middelmådige feriesteder til perler midt i vill og vakker natur med fokus på hvordan du i praksis kan få det til.

Boken presenter 7 av de 10 stedene i sesong 4 samt de beste stedene fra tidligere sesonger.

Siden Halvor ble headhuntet til Homsepatruljen på TV3, har han vært programleder for Dekor, Norges styggeste rom og Eventyrlig oppussing (i gang med å filme sesong 4). Halvor jobber til daglig som interiørdesigner for restauranter, private boliger og bedrifter. Han har designet egen møbelkolleksjon, Signature Collection, for. Utover dette har han blant annet designet glass og bestikk for Magnor glassverk, fargekart for Norsjø Idé og design, gulv for Gulvdeal, og egen interiørkolleksjon for Lama.

Til toppen

Flere bøker av Halvor Bakke: