Eventyrstrikk (Innbundet)

Forfatter:

Merete Haseth (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 139
Illustratør: Haseth, Merete
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292577691
Kategori: Håndarbeid
Omtale Eventyrstrikk

Et ekte strikkeeventyr!

Boka Eventyrstrikk er en bok full av lekre strikkeplagg og flott tilbehør. Modellene er designet av Ingvill Freland, en kreativ dame med stor sans for herlige fargekombinasjoner og spennende sammensetninger av garnkvaliteter.

Du finner alt fra røffe hverdagsplagg til finere festantrekk, og alle med et feminint uttrykk og til alle fasonger. Plaggene har også oppskrifter på matchende tilbehør, fra smykker, sjal, mobilvesker og hårpynt. Noen interiørmodeller finner du også i boka. Ren og ekte strikkeglede - si som Ingvill: Prioriter riktig - jeg har ikke tid - jeg må strikke!

Alle modeller og oppskrifter er oppgitt i tre størrelser, S - M - L. Ingvill liker å kombinere garntyper og farger, og flere kjoler er strikket med både bomullsgarn og alpakka og ull. Du finner alle garntypene i de fleste strikkeforretninger i vårt vidstrakte land.

Ingvill har stor kunnskap om strikke- og hekleteknikker, og hun har skapt en flott bok til stor inspirasjon for alle strikkeglade. I boka forteller hun at hun av og til rett og slett stikker til fjells med sekken fylt opp av pinner og garn,og strikker seg et eventyr. Alle modellene har sin egen historie og begynner gjerne slik: Det var en gang tre nøster. Det ene het Sulka, det andre het Kid Silk ... og så ender det med Snipp, Snapp, Snute, og så var denne tunikaen ferdig. Resultatene og oppskriftene finner du boka Eventyrstrikk.

Bli med på strikkeeventyr! Hva vil du strikke? Her får du oppskrift og mønster til kjoler, gensere, tunikaer, skjørt, jakker, festantrekk og tilbehør inspirert av Reve-enka, Snehvit, Rosenrød, Askepott, Kongsdøtrene, De tre sorte prinsesser, Manndatteren, Ringelihorn, Veslefrikk med fela, Gjertrudsfuglen, Rødhette, Kari trestakk ... og mange flere modeller.

Til toppen

Flere bøker av Ingvill Freland: