Lærebok i psykiatri (Innbundet)

Forfatter:

, , og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 1086
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205397392
Kategori: Psykiatri
Omtale Lærebok i psykiatri
Ulrik Fredrik Malt, Ole A. Andreassen, Ingrid Melle, Dag Aarsland (red.).

Lærebok i psykiatri i revidert og utvidet utgave.

Denne nye utgaven av Lærebok i psykiatri representerer en fullstendig revidert og betydelig utvidet videreføring av forrige utgave. Nye medredaktører har vært trukket inn i arbeidet for å sikre at boken fortsatt fullt ut bygger på kunnskapsfronten innen alle områder avpsykiatrifaget, samtidig som den praktiske vinklingen av stoffet er beholdt med utvidet bruk av kliniske vignetter og sykehistorier.
Boken dekker pensum i voksenpsykiatri og rettspsykiatri for medisinstudenter. Den gir en omfattende og praktisk vinklet ajourføring i psykiatri for allmennpraktiserende leger og vil også være velegnet som grunnlagsbok i klinisk psykiatri for psykologistudenter. Utvidelsen av boken gjør den også svært velegnet i videre- og etterutdannelse av spesialister i psykiatri og klinisk psykologi.
Et betydelig utvidet stikkordregister og en omfattende liste med forklaringer av mye brukte forkortelser i biologisk og klinisk psykiatri og psykologi gjør at boken dessuten vil være nyttig i daglig klinisk praksis for alle yrkesgrupper innen psykisk helsevern, både på spesialist- og kommunehelsenivå.

Til toppen

Andre utgaver

Lærebok i psykiatri
Bokmål Innbundet 2018