Aksjonæravtaler (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 448
Forlag: Gyldendal juridisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205470996
Kategori: Jus
Omtale Aksjonæravtaler
Boken gir emnet en systematisk og grundig rettslig analyse, samtidig som det er lagt vekt på at stoffet skal være tilgjengelig for praktikeren.

Aksjonæravtaler åpner for en rekke komplekse rettsspørsmål fordi avtale- og obligasjonsrettslige regler får betydning for aksjeselskapsrettslige problemstillinger og vice versa.
Bokens del I og II har en teoretisk innfallsvinkel og analyserer ulike aspekter ved aksjonæravtaler som avtaletype. Deretter, i del III og IV, behandles en rekke enkeltspørsmål som typisk kan oppstå i praksis. Derfor er boken godt egnet som oppslagsverk for den som behøver veiledning i konkrete rettsspørsmål samtidig som drøftelsene har et solid teoretisk fundament. Boken inneholder også et vedlegg på engelsk med en komparativ analyse av emnet «aksjonæravtaler» i skandinavisk og angloamerikansk rett.
Om Aksjonæravtaler, 1. utgave:
«En krevende utfordring med vellykket resultat. ... Boken vil utvilsomt være av stor praktisk betydning for advokater som arbeider med selskapsrett og bistår klienter med utarbeidelsen av aksjonæravtaler.»
Peter Hambro
Nytt i privatretten 3/2012

Til toppen

Andre utgaver

Aksjonæravtaler
Bokmål Ebok 2017
Aksjonæravtaler
Bokmål Innbundet 2017

Flere bøker av Jannik Woxholth: