Sinus Forkurs Grunnbok 2016 (Innbundet)

for ingeniørutdanning

Forfatter:

, , , og

Legg i ønskeliste

Forfatter: , , , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 816
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202509057
Kategori: Matematikk
Fag: Matematikk forkurs, Matematikk, realfag og teknologi
Nivå: Akademisk
Komponent: Grunnbok
Omtale Sinus Forkurs Grunnbok 2016

Læreverket er skrevet etter den reviderte læreplanen for forkurset for ingeniørutdanning fra 2009 og er tilpasset de justeringene av planen som ble gjort i 2015. Læreverket er også godt egnet for andre utdanninger der studentene trenger mye av matematikken fra den videregående skolen.

Verket bygger på 1P fra den videregående skolen, men vi repeterer det mest nødvendige slik at ungdomsskolematematikk er tilstrekkelig bakgrunn.

Grunnboka Sinus inneholder all teorien og svært mange eksempler. Like etter eksemplene finner vi øvingsoppgaver der studentene kan øve på det stoffet som er forklart. I denne utgaven er det et større antall eksempler og oppgaver som viser bruken av faget i fysikk. I boka er det lagt stor vekt på å bruke et språk som gjør det mulig for studentene å lese både teorien og eksemplene på egen hånd. Både kapitler og delkapitler er stort sett ordnet slik at det vanskeligste stoffet kommer til slutt. For studenter som sliter med faget er det fullt mulig å hoppe over slutten av delkapitler og likevel ha godt utbytte av boka. Sinus inneholder en del lommeregnerstoff som i detalj forklarer hvordan studentene skal bruke den grafiske lommeregneren. Lommeregnerstoffet er skrevet for de mest aktuelle Texas- og Casio-modellene.

Til toppen

Andre utgaver

Sinus Forkurs Grunnbok 2009
Bokmål Innbundet 2009

Flere bøker av Tore Oldervoll, Odd Orskaug, Audhild Vaaje, Otto Svorstøl og Sigbjørn Hals: