Å mestre mangfoldet (Heftet)

En bok om læringsstiler

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2004
Antall sider: 144
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204094254
Kategori: Pedagogikk
Fag: Pedagogikk, Pedagogikk og elevkunnskap
Nivå: 1. trinn, 2. trinn, 3. trinn, 4. trinn, 5. trinn, 6. trinn, 7. trinn, 8. trinn, 9. trinn, 10. trinn, Akademisk, Vg1, Vg2, Vg3, Yrkesfag Vg1, Yrkesfag Vg2, Yrkesfag Vg3 påbygging
Omtale Å mestre mangfoldet

"Å mestre mangfoldet" er en bok om læringsstiler. Elever har ulike læringsstiler og må derfor forskjellsbehandles når det gjelder metoder for undervisning og læring.

"Å mestre mangfoldet" er skrevet for lærere i grunnskolen og den videregående skolen og handler om å mestre mangfoldet i et læringsmiljø med mange læringsstiler. Boka vil også være nyttig for studenter som skal bli lærere.

Elever har ulike læringsstiler. Noen er auditive, andre er visuelle eller taktile, men mange lærere underviser likevel som om alle elever var like. I denne boka beskriver Ruth Jensen hva som kjennetegner elever som har de ulike stilene. Dessuten gir forfatteren råd om hvordan man underviser i et læringsfellesskap med mange ulike stiler. Det handler om å mestre mangfoldet!

Målgruppen til denne boka er lærere i grunnskolen og den videregående skolen. Den er også svært aktuell for studenter i ulike typer lærerutdanninger.

Til toppen

Om forfatter Ruth Jensen

Ruth Jensen har praksis fra grunnskole, høyere utdanning og fra arbeid med kompetanseutvikling på kommunenivå. Hun er forfatter av metodisk bok om læringsstiler og har samarbeidet med skoler og kommuner om tiltak knyttet til opplæring, læring og ledelse.

Til toppen