Fargeglade bestemorsruter (Innbundet)

25 herlige hekleoppskrifter

Bruk opp restegarnet ditt og lag de fineste heklerutene! Bestemorsruter er en herlig hekleteknikk som du kan hekle mange små av eller én stor. Mulighetene er uendelige, du kan sette dem sammen til hva du vil. I boka finner du 25 oppskrifter til glede og inspirasjon, i tillegg til gode beskrivelser av hvordan du får det til. Bestemorsruter er trendy og den perfekte måten å få ryddet litt i garnkurven.

Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 142
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Granny Square Love
Oversatt av: Samson, Denise
ISBN/EAN: 9788202636913
Kategori: Heklebøker
Omtale Fargeglade bestemorsruter

Lag noe fint av restegarnet

Bruk opp restegarnet ditt og lag de fineste heklerutene! Bestemorsruter er en herlig hekleteknikk som du kan hekle mange små eller én stor av. Mulighetene er uendelige, du kan sette dem sammen til hva du vil. I boka finner du 25 oppskrifter til glede og inspirasjon, i tillegg til gode beskrivelser av hvordan du får det til. Bestemorsruter er trendy og den perfekte måten å få ryddet litt i garnkurven.

Populære bestemorsruter

I Fargeglade bestemorsruter får du heklearbeider i friske og glade fargekombinasjoner som du kan pynte opp hjemmet ditt med. Her er ideer til hvert rom i huset: stue, kjøkken, spisestue, soverom og bad. Du får oppskrift på praktiske ting som handlenett, kluter og grytekluter til kjøkkenet eller en god pute til sofaen. Til og med en flott badematte, trivelige gardiner eller et herlig stort pledd av restegarn.

Boka har gode trinn for trinn-forklaringer i tekst og bilder. Bestemorsruter er det grunnleggende innen hekling. Hvis du lærer deg hvordan en rute er bygget opp, og blir fortrolig med teknikken, kan du etter hvert utvikle flere intrikate mønstre med avanserte masker og sammensetninger i løpet av kort tid.

25 morsomme prosjekter!
Grundig forklart med tekst og nærmest selvforklarende diagrammer.Teknikken med å hekle bestemorsruter kommer opprinnelig fra Afghanistan, men den har etter hvert blitt allemannseie.

Bestemorsruter på flere språk:
Granny squares - engelsk og tysk
Mormorsrutor - svensk
Bestemorfirkanter - dansk
Grand-Mère Carré - fransk
Grannys - spansk
Quadrati Old America - italiensk
Oldemorsruter - et annet navn på norsk


 

Til toppen