Feminint tilbehør (Innbundet)

lune moteplagg for kalde dager

Forfatter:

Merete Haseth (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 127
Illustratør: Haseth, Merete
Forlag: Embla
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292577776
Omtale Feminint tilbehør

Feminint og lekkert!

Feminint tilbehør er en bok full av feminine, lekre og moteriktige småplagg for både unge og voksne damer. Her finner du det nyeste og mest moderne innen design, garntyper og farger med oppskrifter fra en rekke norske garnleverandører.Oppskriftene passer like godt for nybegynnere som erfarne strikkere.

Når vinterkulden setter inn kan du glede deg over å pynte deg i feminine og lune plagg i moteriktig design. Karen Marie Vinje har lang erfaring som journalist og redaktør. Med ansvar for hobby- og håndarbeidsstoff i flere norske ukeblader har hun hatt nær kontakt med både de håndarbeidsinteresserte leserne og våre norske garnleverandører. Feminint tilbehør gjør kalde og grå dager lettere og gladere for deg som er ekstra frossen i vintermånedene. Og det lille ekstra og feminine tilbehøret blir sikre vinnere på kalde
dager.

De fleste av plaggene i boken har nøytrale farger, og her står du fritt til å bytte til fargen
du liker best eller som passer best til vintertøyet ditt. De aller fleste av disse modellene passer like godt til fest som fritid, og vil du ha et lekkert tilbehør, finner du også oppskrift på hette med pels som blir elegant til vinterkåpen.

I de fleste modellene i boken er det brukt alpakkagarn, og flere er blandet med mohair,
merinoull eller silke, så dette er kvalitetsplagg som varmer! Modellene er enten heklet eller strikket. Tilbehøret tar kort tid å strikke og hekle, så dette er boken for deg som liker å ha et håndarbeid som går fort unna, og også for deg som ikke er så erfaren med strikkepinnene og heklenålen.

Karen Marie Vinje har vært redaktør for bøkene Strikk i en fei, Norsk Strikk,
Norsk Småstrikk og Moderne Norsk Strikk fra Embla Forlag.

Til toppen

Flere bøker av Karen Marie Vinje: