FemiRoma (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 379
Forlag: Prego Mobile
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293369714
Omtale FemiRoma
FemiRoma - en drøm om livsmål, vilje, nettverk, løp og om duften av Roma!

En bok med gripende historier om nettverket FemiRomas etablering og om disse kvinnenes vei mot mållinjen.
Boken inneholder treningsprogram med tre utviklingsnivåer.
FemiRoma er en bok som inspirerer og motiverer til å velge og nyte hverdagen og trene seg opp til å takle motgang og skape et overskudd og livsglede.

FemiRoma er en historie om en sterk vilje til å leve med glede, nå ulike mållinjer i livet og realisere sine drømmer. Den handler om viljen, urviljen til å fortsette å leve et godt liv. Kanskje ikke uvanlig, men med diagnosen «hjernekreft» medførte det to store operasjoner som ga forfatter Vibeke Bjerg, gründer av Nettverket FemiRoma, enorme utfordringer i hverdagen. FemiRoma er en bok med gripende histo- rier om nettverket FemiRomas etablering og om disse kvinnenes vei mot maratonmållinjen.

Vibeke deler sin historie om det å leve et liv med smerter og operasjoner, men like fullt klare å beholde og jobbe for sine mål og drømmer. Målet for Vibeke var å løpe maraton i Roma, byen hun elsker, samt å være en god inspirator, motivator og leder for FemiRoma-kvinnene. Det største ønsket var å få lov til å se sin sønn vokse opp. Boken inneholder treningsprogram med tre utviklingsnivåer:

På vei ut av sofaen - På vei mot løperytmen - På vei mot maraton. Avspenning - Styrke og smidighetsøvelser for å håndtere stress, smerter og utfordringer. FemiRoma er en bok som inspirerer og motiverer til å velge og nyte hverdagen og trene seg opp til å takle motgang og skape et overskudd og livsglede.

Til toppen