Filt - kreativ toving og filting (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202314149
Kategori: Håndarbeid
Omtale Filt - kreativ toving og filting

Filting - en uendelighet av former og farger!

Har du lyst til å lære deg filting? Eller har du prøvd det før, men har lyst til å videreutvikle deg innen denne artige hobbyen? Boka Filt - kreativ toving og filting er en spennende, fargerik bok der gleden ved filting står i sentrum. Forfatterne inkluderer både nybegynnere og viderekomne i sitt mangfoldige arbeid, og de gir en grundig innføring i filting, fulgt av flotte trinn-for-trinn-bilder og inspirerende illustrasjoner.

I boka Filt – kreativ toving og filting finner du mange morsomme og fargerike oppskrifter! Blant de mest originale ideene er den morsomme vinhøna, den tøffe kjepphesten, den praktiske såpeskrubben, de dekorative gardinene og de nydelige trekkene til vaser, lykter og lampeskjermer. Og du finner også oppskrifter på klær og smykker, tepper og morsomme figurer! Hva med å lage sin egen rulllesteinspute?

Boka passer både for deg som ønsker å lære filting, og for deg som som ønsker å lære nye metoder og teknikker. Boka inneholder modeller i mange forskjellige teknikker og vanskelighetsgrader!

Filting er en av de eldste teknikker innen fremstilling av tekstiler av ull og silke, og som fremdeles i dag brukes og videreutvikles over hele verden, både av kvinner og menn! Med denne teknikken kan man lage tekstiler i alle farger og former. Det er bare fantasien som setter grenser!

Til toppen

Flere bøker av Nina Tvedt Sliper og Tone Tvedt: