Fint til jul (Innbundet)

Forfatter:

May Irene Fløtre (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 96
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Fint till jul
Oversatt av: Fløtre, May Irene
ISBN/EAN: 9788204123213
Omtale Fint til jul

Dette er boka til deg som gjerne vil kose deg i førjulstiden med å lage fine ting til jul.

Her finner du dekorative julestrømper med en ny vri, personlige julekort, lekre juledekorasjoner, morsomme ideer til gaveinnpakningen og mye mer. Alt er vist med tydelige forklaringer og nydelige bilder, du ser fort hva du trenger og hvordan du skal gå fram. Det meste i denne boka kan alle klare å lage, selv uten forkunnskaper. Og naturligvis kan også barna delta - de kan for eksempel lage sine egne julekort. Det er ekstra hyggelig å lage adventspynt og juledekorasjoner sammen. Samle familie og venner til juleverksted rundt kjøkkenbordet, og nyt tiden fram mot jul.

Julen er også en tid for fest, og hva passer vel da bedre enn en fin krans på døren og et vakkert dekket bord som hyggelig ramme rundt selskapet? Boka byr på flere variasjoner av både kranser og oppdekning.

Så gled deg til å bla i boka, og la deg inspirere til å lage riktig mye fint til jul.

Til toppen

Flere bøker av Helene S Lundberg:

Om forfatter Helene S Lundberg

I tillegg til å være en allsidig og produktiv hobbybokforfatter har Helene S Lundberg de siste 15 årene arbeidet som frilans stylist med hobby og håndverk, innredning, kakedekor og blomster som sine spesialfelt. De fleste av hennes bøker har utkommet på norsk, svensk og dansk, og noen av dem er også oversatt til islandsk.

Hun er nå aktuell med den vakre kalenderdagboken 12 måneder med hobbyglede, der hun i tillegg til å være ansvarlig for blomsterdekorasjonene også har tatt alle fotografiene selv.

Til toppen