Flettemias favoritter (Innbundet)

Flettene, hestehalene, frisyrene og hårpynten fra @flettemia

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485238
Kategori: Familie og helse
Omtale Flettemias favoritter

De fineste flettene og hårfrisyrene lager du selv!


Lær hvordan du fletter og setter opp håret, både på deg selv og på andre. Klikk på bildene og bla deg gjennom masse inspirasjon. I boken er alle fletter og frisyrer vist med veiledning under hvert trinn-for-trinn-bilde.
 

Her finner frisyrer og fletter for både tykt og tynnere hår!


Flettemia viser deg det du trenger for å style håret som en proff. Trinn-for-trinn- veiledninger til alt fra grunnleggende fletter som hollandsk flette og fiskebeinsflette til festfletter og frisyrer som fossefallsflette, kroneflette, smultring av fletter og tvinnede elegante håroppsetninger. I tillegg til fletter og frisyrer viser Flettemia deg hvordan du lager din egen hårpynt – alt du trenger til sløyfer, spenner og hårbånd. 

 

Maria Sindre-Bjelke er født i Fredrikstad og oppvokst i Engerdal og på Skarnes. Hun jobber ved BIBSYS og bor i Trondheim med mannen Per Christian, barna Emma Olivia (4) og Oscar Cornelius (1) og bonusbarna Julie Louise (13) og Jens Christian (11). I 2014 ble hun i sosiale medier kjent som @flettemia og legger daglig ut bilder av sine fletter og frisyrer på Instagram, Facebook og Twitter. Hun fletter og pynter både eget og andres hår, er en ettertraktet kursholder og ivrig YouTuber og har mottatt overveldende respons på sosiale medier for sine fine fletter og frisyrer.

- Over 70 trinn-for-trinn fletter og frisyrer
- Med Flett deg selv og Fletter for småjenter
- Inkluderer Lag-selv (DIY) hårpynt – sløyfer, hårbånd, m.m.
- Alle fletter og frisyrer vises med lettfattelig veiledning under hvert trinn-for-trinn-bilde

Til toppen