Friskere og lettere med lavkarbo (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 320
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202695354
Omtale Friskere og lettere med lavkarbo

Gode smaker som gjør deg godt

Tusenvis av nordmenn har fått bedre helse av å spise mat med lite karbohydrater. I denne boka finner du alt du kan ønske deg av naturlig, frisk, fargerik, blodsukkervennlig og glutenfri lavkarbomat til alle anledninger.

Lavkarbomat inneholder flere viktige næringsstoffer enn et tradisjonelt kornbasert kosthold. Enten du bare vil nyte nydelig, helsevennlig mat, ønsker å gå ned i vekt eller har utfordringer som autoimmun sykdom, vonde muskler og ledd, diabetes eller prediabetes, vil du ha glede av Friskere og lettere med lavkarbo. Du finner frokost, lunsj, middag, kveldsmat, desserter, kaker, snacks, drikke og selskapsmat. Prøv for eksempel enkle kyllingmuffins til frokost, brokkolisalat med pistasjnøtter til lunsj, koteletter med rosmarin til middag – og kanskje en mokkabrownie til kveldskaffen?

Smakelig måltid og god helse!

Gode smaker og sunne måltider for hele familien
Bakst uten hvete og sukker
Mange melkefrie retter
Blodsukkervennlig
Glutenfritt

Dr.med. Sofie Hexeberg er lege med doktorgrad og driver Dr. Hexebergs klinikk sammen med sin mann Erik. Hun har i mange år veiledet pasientene sine i å bruke mat som medisin, og mange av dem har fått et nytt liv. Hennes ni lavkarbobøker har solgt i mer enn 155 000 eksemplarer.

Til toppen

Flere bøker av Sofie Hexeberg: